lauantai 18. helmikuuta 2012

Reissu Murren Murkinaan

Liha-, kasvis- ja sisäelinpakasteita

Just ja just kaikki mahtui pakastimeen.

Possun lihatikkuja

Nyt on pakaste taas täynnä!

Kanan selkärankaa




Tehtiin tänään pieni retki Pukinmäkeen hakemaan Alohalle lisää ruokaa. Murren Murkinasta saa todella monipuolisesti eri vaihtoehtoja. Nyt Alohalla on ruokaa noin kahdeksi-kolmeksi kuukaudeksi.

Haettiin Alohalle 12 pötköä erilaisia liha-, kasvis ja sisäelinpakasteita (esim. kanakasvis-mixiä, jauhettua broilerin siipeä, naudan mahaa, lohta ja lihakasvis-mixiä). Tämän lisäksi napattiin palana broilerin jauhelihaa ja jauhettua poroa. Näiden lisäksi mukaan lähti kaksi säkillistä luita, toisessa broilerin selkärankaa (n.10 kpl) ja toisessa Possun kylkiluita (n.57 kpl). Tämä koko satsi sapuskaa kustansi n. 34 €. Yhden päivän ateria hinnaksi tulee (2 kk) noin 0,56 senttiä.

Uskon vahvasti, että tämä satsi riittää kauemmaksikin aikaa kuin kahdeksi kuukaudeksi. Voi olla, että haemme kuitenkin lisää luita, jossain vaiheessa. On hyvä, että koira saa monipuolista ravintoa. Luiden tärkeys korostuu etenkin, jos Aloha astutetaan pian. Luista saa tärkeää kalsiumia ja sitä kantava narttu erityisesti tarvitsee. Vielä ei Alohan juoksut kuitenkaan ole alkaneet. Kovasti niitä jo kasvattajan kanssa odotellaan alkaviksi.